You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - Online projektstyring

Online projektstyring

Lagt online: 20.03.2013

I forbindelse med først bachelor rapporten og efterfølgende eksamensprojektet, har jeg lavet en elektronisk ToDoList for at holde styr på projektet.


ToDo listen er lavet i .NET og er endnu ikke fuldt færdigt. Men den er på et niveau hvor jeg kan udnytte den og fylde data ind som en huske liste.
Den er bygget op omkring en ToDo liste hvor jeg opretter ting der skal laves, punkter på listen kan så redigeres og med angivelse af procent kan jeg illustrere hvor langt jeg er i forløbet. Er den 100% fjernes den fra listen og hvises på en liste over afsluttede ting.
Der udover er der en notat liste der fungere lidt på samme måde. Der er bare ikke noget procent angivelse af hvor langt jeg er i forløbt, men til gengæld er den praktisk hvis jeg er igang med at lave en kravliste, og im it arbejde støder ind på noget jeg skal huske og kan bruge til en anden opgave. Så skriver jeg det ind i notat, og jeg vil således altid kunne finde frem til hvad det var jeg skulle huske.
Til sidst er der kravliste funktionen, som jeg ikke er gået igang med endnu. Så beskrivelsen af dette må vente lidt da jeg ikke helt har gennemtænkt det endnu.

Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.