You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - 3D med AutoCAD 2008

3D med AutoCAD 2008

Lagt online: 20.03.2013

4. semesters opgave om udarbejdele af et kontorbyggeri, udfra et dispositiontsforslag førte til at jeg i weekenden kastede mig ud i udformningen af en digital 3D model. Modellen blev lavet i AutoCAD 2008 og på trods af at der er tale om en projekt på et samlet bebyggelsesareal på 6.480 kvm så blev den opført på en weekend.


Modellen krævede dog et par mindre rettelser mandag morgen i forbindelse med plot af planer og facade til den kommende evaluering af projektet. Jeg håber at jeg i forbindelse med byggeriet kan få oprettet et par billeder af det forløbige resultat. 3D modellen vil løbende blive redigeret frem til eksamen, efterhånden som vi i gruppen kommer igennem byggefaserne og vi får fuldt implementeret installationerne i byningen.

Jeg havde store overvejelser om, hvorvidt jeg skulle lave modellen i ArchiCAD 10 istedet, men da resten af gruppen endnu ikke er villige til at kaste sig over et nyt program, i et så presset skole program som vi har pt., ja så faldt valget altså på AutoCAD 2008, som de resterende 3 medlemmer har erfariner med.

Jeg håber at jeg i den kommende tid vil få tid til at tegne modellen i ArchiCAD 10 også, så jeg kan få et indtryk af forskellen på de tod CAD programmer.



Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.