2013.07.19 Sverige2013
Vi var en weekendtur i sverige, op til min søster og hendes mands hus lidt nord for Växjö.
06.05.2011 Hamborg2011
En hurtig tur til Hamborg i April 2011, førte til en tur rundt i et par parker og havnefronten..
2010.04.17 Skotsk Bryllup
Billeder fra bryllup i Bowden, Skotland den 17. april 2010

Mads Bysted - Hvem er jeg?

Hvem er Mads Bysted?
Jeg er født 22. september 1982 på Helsingør Sygehus i Nordsjælland, døbt Mads Bysted i den nærliggende Hellebæk Kirke og har spenderet de første 21 år i en lille idyllisk by langs den nordsjællandske kyst, kaldet Hellebæk. Her opvoksede jeg - omkranset af skov og strand - sammen med min søster samt min mor og far.

 

Uddannelse / karriere
Ikke langt fra vores hjem, lå Hellebækskolen hvor jeg bestod folkeskolen, inden jeg som 16 årig tog et år på efterskole i Tømmerup nær Kalundborg.

I 1999 startede jeg på HTX-Hillerød, og 3 år senere kunne jeg kalde mig HTX student fra selvsamme skole. Jeg kom ud med valgfag som Kommunikation & Multimedie samt IT. Jeg kombinerede fagene og lærte dengang de første spæde trin til online tankegang med simple hjemmesider. Dog ikke mere simple end jeg hev et 11 tal hjem i IT, til min sidste eksamen.

Med huen i hånden læste jeg først til Svagstrømsingeniør på Ingeniør Højskolen i Ballerup, inden jeg startede som Bygningskonstruktør studerende i 2006. I 2009 mens krisen havde sat ind i byggebranchen blev jeg færdiguddannet med speciale i Facility Management.

Jeg havde udskudt min værnepligt grundet studier og startede derfor min tid i det danske forvar. Som værnepligtig forsatte jeg med Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse og blev i sommeren 2010 udsendt til Helmand, Afghanistan.
Den 9. februar 2011 landede jeg igen på danske jord og da kontrakten med forsvaret udløb et par måneder senere, startede jeg som Modelkoordinator i NCC Construction Danmark A/S.

I dag er jeg stadig i NCC, titlen er ændret til IT-Udviklings konsulent og jeg arbejder ikke længere med 3D modeller. I stedet står den på tilbudskalkulationer og projektøkonomistyring i MAP.

I min fritid laver jeg hjemmesider for bekendte og mig selv. Senest har jeg lavet online ToDo værktøj, eget CMS og naturligvis pusler jeg med Responsive Webdesign, når tiden er til det.

 

Hvad er MBysted.dk?
Jeg har haft domænet M-Bysted.dk siden 02. september 2003 og den 17. april 2008 blev jeg træt af bindestregen og købte domænet MBysted.dk. Jeg har stadig begge domæner, men hvor M-Bysted.dk kører på en Unix server med PHP så kører MBysted.dk på en Microsoft server med ASP.NET.

MBysted.dk er i dag mit personlige pilotprojekt, hvor jeg kan teste og gøre ved. Tilbage i 2003 var den første hjemmeside et simpelt flashdesign. I dag er det blevet lidt mere avanceret og et udtryk for min leg med forskellige programmeringsværktøjer som CSS, .NET, jQuery.

 

Sociale netværk
De sociale medier benytter jeg ikke i så stor en grad. Dog er jeg online på LinkedIn og Skype

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.