You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - Man bygger det hele selv...

Man bygger det hele selv...

Lagt online: 20.03.2013

Revit 2008 byder både på positive fordele men så sandelig også negative ulemper i forhold til ArchiCAD. Enkelte ulemper så store at jeg til stadighed overvejer at kaste Pc’en med Revit 2008 ud af vinduet og starte forfra med ArchiCAD.


Egentligt minder interfacet mellem Revit 2008 og ArchiCAD hinanden utroligt meget, og hele opbygningen er også næsten det samme.

Der er dog enkelte forskelligheder og her mener jeg at Revit 2008 har den fordel at Project Browseren er langt mere overskuelig. Måske har den mindre muligheder end ArchiCAD, men det gør det klart nemmere at finde rundt, når man er nybegynder.
Der er kun en ”mappe” så at sige, og det hele er så listet op nedenunder, ligesom det også er i ArchiCAD, men i ArchiCAD skal/kan man skifte mellem fire undermapper som vist på illustrationen nedenunder:



Der udover ligner de jo meget hinanden med de funktioner som jeg har haft fandt på indtil videre. Måske når jeg kommer længere ind i programmet at jeg vil finde flere ting der adskiller dem fra hinanden og så må jeg jo bare i gang igen foran tastaturet.

En meget stor ulempe i Revit er som overskriften lyder: Man bygger det hele selv.

Dette betyder også at man skal altså bygge sine vinduer, døre osv. selv, mere eller mindre fra bunden. Det er godt muligt at importere en bunke fra Revit’s eget web library, men ønsker man sine egne, så er det meget meget mere besværligt end det lader til at være i ArchiCAD.

ArchiCAD har den fordel at man i ”element propertys” (det hedder den i Revit) kan gå ind og ændre på næsten alt meget simpelt. Og det er her hvor jeg mener at Revit skal arbejde på en forbedring.

Skulle jeg personligt vælge at arbejde med det ene eller det andet, så ville jeg klart vælge at arbejde med ArchiCAD, som det ser ud lige pt. Måske ville jeg støde ind i andre problemer i ArchiCAD, eftersom jeg ikke har arbejdet på samme projekt begge steder, men jeg tvivler og tror på at de er det længere fremme og har den smule mere erfaring så de har fået rettet alle de her små irritations momenter.

Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.