You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - Dev.Opera 9.5

Dev.Opera 9.5

Lagt online: 20.03.2013

Med Operas nyeste udgivelse, Opera 9.5, er der blevet tilføjet et par nye egenskaber, så som Opera Quick Find og Opera Link integration. Men hvad har Opera gjort for os udviklere? Umiddelbart siger de selv, at de har samlet sig omkring web standardernes faner, som aldrig før.


Den nye browser yder større understøttelse til standarderne end det før er set og ved at komme igennem Acid 1 og 2 og klare 83 % af Acid 3, så må man sige at de gør et forsøg som mange andre browsere kunne lærer meget af.

Derud over vil Opera snart frigive den første del af et uddannelses program til hjælp for udbredelsen af gode skikke og kendskabet til web standarderne på nettet.
Uddannelse programmet vil blandt andet inkludere grundlæggende kundskaber for web udvikling som HTML og CSS.

Udover at Opera holder sig tæt op af standarderne og syntes på vej med værktøjer til at få web udviklere til at holde sig til standarderne, så har de også udviklet et sæt nye udviklings redskaber der hjælper med HTML, CSS og Javascript. Debugging funktionen hedder - Opera Dragonfly.

Opera 9.5 web standards support
Tre af de mest væsentlige sprog som hjemmesider bliver udført i, er som de fleste af er nok ved, (X)HTML, CSS og Javascript. Opera 9.5 understøtter det meste af HTML 4.01 og XHTML 1.1 samtidigt med at den understøtter næsten hele CSS 2.1 men desværre ikke fuldt ud.
ECMAScript/Javascript er ligeledes meget grundigt understøttet.

Operas udviklingsværktøj
Kompleksiteten af hjemmesiderne er inden for de senere år forøget voldsomt, hvilket har fået Opera til at frigive et udviklings værktøj således at de håber på at blive det fortrukne valg for udviklere.
Uviklingsværktøjet eller debugging funktionen kalder de - som tidligere nævnt - Opera Dragonfly.
Opera Dragonfly er grundstenen i Operas udviklingsværktøjer - det er en komplet debugging funktion som blandt andet indeholder en javasScript debugger, kommandolinie til JavaScripts kommandoer, DOM og CSS tjekker osv. - tjek www.opera.com/producta/dragonfly/ eller http:// dev.opera.com/articles/view/introduction-to-opera-dragonfly/

Opera Widget Emulator
En anden brugbar funktion er Opera Widget Emulator der gør det muligt, på en simpel måde, at teste hvorledes ens widgets vil præstere i forskellige miljøer som på små monitors, TVer og mobil anordninger.


Til sidst vil jeg gerne indrømme at Opera er min fortrukne browser, uden egentlig modstand, hvilket måske nok også skinner igennem. Jeg kan kun anbefale at prøve det og danne sin egen mening omkring Opera.
Det kan hentes her: www.opera.com

Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.