You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - Hvordan overlevede han det?

Hvordan overlevede han det?

Lagt online: 20.03.2013

Det hænder ofte at man i battlefield 2 ligger og skyder som en vild og man ved at vedkommende burd ligge og råbe efter en medic. Men det sker bare ikke...


Man råber og skriger, for hvordan fanden kan man overleve det. Eller man render måske rundt og stikker folk ned med kniven, man kan hører og se at man rammer vedkommende alligevel overlever personen og ofte bliver man skudt efterfølgende.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Det der sker er, at forskellen mellem din og modstanederens ping er stor.Hvis du har en ping på 124 og modstanderen har en på 16, så vil modstanderen optræde som det der aldes tredje stilling/placering i programmeringssprog.

De 3 tre stillinger
1: Det er det sted som modstanderen ser sig selv på hans særm.
2: Det er det sted han er på din skærm.
3: Et sted midt i mellem de to første. Et sted som serveren fortolker. Et sted som kan afvige fra din skærm, alt efter hvor stor en forskel der er på jeres pings.

Det betyder altså at man på din computer ser ham blive ramt, men han løber måske et andet sted på hans skærm, og når serveren i spiller på gør det hele op, så er hans ping lavere og signalet fra hans pc til serveren betyder altså at han er tættere på "sanheden" end du er. Dermed overlever han og du kan side og banke hårdt i bordet.

Jo større forskelligehed på pingen, jo størrere er også forskellen på hvor modstanderen virkeligt er.

Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.