You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - The Business besøgte København

The Business besøgte København

Lagt online: 20.03.2013

The Business rev med deres altid højenergiske oi punk de få fremmødte rundt på The Rock. Den afslappede stemning, band og fans imellem toppede med en mindre rygepause midt under koncerten.


Med Stigma som opvarmning før the Business var der lagt godt med kul i ovnen. Fuld fart frem og uden stop mellem numrene kørte de derud af, for en ellers menneske tom sal. Musikken fejlede dog ikke noget, men en punk/rock koncert på en tirsdag aften i hjertet af København er åbenbart ikke noget der får folk til at blive længe oppe.

At man dagen før i Hamborg kun havde trukket 72 betalende gæster, betyder så bare at vi i København ikke er alene om ikke at komme ud af hullerne.

Selv om The Rock ikke ligefrem er kendt for at give tilskuerne den længste snor foran scenen, så må man sige at der var fri hjul til de ca. 50 mennesker der i perioder gav den god gas.

De rå og ubehandlede murstensmurer gav en, i mine øjne, super ramme til The Business rå oi punk. At bandet har eksisteret siden slutningen af 1970’erne gjorde det kun mere fremragende og med en forsanger med dunk og undertrøje der råber sig igennem en times koncert var det en super omgang autentisk oi punk.

Herfra er der kun at sige:
Oi oi oi!

Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.