You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND Status='1' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 7' at line 1 Mads Bysted - Mg. Bysted i trøjen

Mg. Bysted i trøjen

Lagt online: 20.03.2013

Efter at have udskudt det i 9 år, gik den ikke længere. Aftjening af værnepligten er begyndt, og første uge er netop overstået.


Efter den første uge, må jeg konstatere at jeg er usandsynlig dårlig til at lave armbøjninger, men samtidigt også indrømme at det trodsalt ikke er SÅ hårdt igen som ellers forventet.

HBU (Hærend BasisUddannelse) ligger op til en blød opstart hvor man som menig lærer de basale færdighedder som at gå i takt og gører honnør på de rigtige tidspunkter.

Men endelig er det blevet weekend og endelig er det blevet tid til endelig at slappe af og sove længere end til kl. 5:30...

Jeg har desværre ikke noget billed derfra endnu, men håber det kommer næste weekend :)

Lagt online: 2019.11.22

Microsoft Power BI

Så bliver der tilføjet lidt nyt til huskeslisten. Og så ovenikøbet et nyt program

Lagt online: 27.01.2014

Nytår i Paris

Med så lang en juleferie var det oplagt at tage på forlænget weekendtur sydpå for at fejre nytår i Paris. Samtidigt var det måske vores sidste weekend tur alene, i hvertfald lige foreløbigt.

Lagt online: 10.10.2013

Blekko som ny hurtig søgemaskine

Hvilken anden søgemaskine kan tage kampen op imod Google? Jeg har testet søgemaskinen blekko som et alternativ til google, og er rigtigt godt tilfreds med den.

relaterede nyheder

Excel

Træstruktur i excel

Fortiden bokser jeg lidt med nogle lister, hvor jeg har behov for at kunne klappe dem sammen som i en træstruktur. Efter lidt søgen fandt jeg løsningen i Excel 2010

PowerBI

Top 10 liste

Ofte når jeg arbejder med en liste af en hvis størrelse, så er det interessante top 10, top 5 eller lignende.

Microsft Project

Oprettelse af en 7 dages arbejdsuge

Det er af og til nødvendigt at definere forskellige arbejdsuger i Microsoft Project

Microsft Project

Project Event i MS Project

I forbindelse med forskellige projekter er jeg kommet forbi Project, hvor jeg har behov for at lave en macro der popper op når det åbnes.